В нас на Беларуси беларусый!

Прама аж куда азэрБайДжанц.
Вот ана ий заскуЛиля туткы ш,
Ну, ха-ха, Алиевна Альха.

ВерШыкы мы гондэ почыталы.
А воны быс шыка дажэ как-т.
Патаму а ну-ка, дидко Клякса,
Отпышысь па-руску! Бо сас дам фш!

Вот как абучаЮць юць, однако.
А нымае в чудь а ни ж ятвяг.
Дэ воны! Их Саша вжэ ж запраг.
Да и, в обшым, цэ УкраинКа ль.

Вадкасць падзелила ж всё нармальна.
Дэ кого куда – бальшэвикам!
А потом ты рышыто шукай в жо, П.
Павлик? Павел! Не. Или Петрарк.

Е у в нас шэ й ий дзяржава дбайна!
Шо вытэ! Росия-Белорусь!
А куды деваты АкудЖаву вш?
Пешака! А ну во брук понюх!

Да, у нас, у Юхновичах, Юг.
В ПинсКУ Ш скушвай дульк.
Ну, и всё. Обидывся байструк:
Гэто ж фигу выдал нам Васюх.


Рецензии