Мая перадачка

Пра вершыкы спадар ж

Мяне так кахаець любімая маці!
Шчо проста збавеньня няма ўжо ж.
Бо так вось Кастусік найіфся цыбульКі сь.
І дэ шчо тобе вжэ улад шчоб.

І вота: вядушча ужо так падушчала вш,
Шо праМА Й ув май мяне, бач ты ш.
І я, ах-ах-ах, тут аладак пакушяв!
Ажь шібко ў Шібко бамсь агурчыц.

Канал в жыд Культ Ура Ж.
Ты шо гэто хмуры!
А ну, падла, ф шкуру батулю б!
Аткат! АдцягНульСя К!..

…ню, так ось прымЕРна Ж
В Жабулек


Рецензии