Пращур баблон сарафан

 
Меным  таво  тырис  18 ар,
Мамо  меным  сетiс  югыд  сарафан.
Тайо  сарафаныс  пращур  баболон.
Месьым  лосьыдджыкыс кодко выйым? Кон?
Божыс ота, тугъя сарафаныслон.
Вежныс конко петас изьвасаяслон.
Югзьо  шондi  вылас,  йокто  мекод  тшотш-
Ловзис сарафаныс. Гашко,  тайо  вот?
Баблон сарафаныс  бордъясис! Ог пов.
Нином сэсся  меным топ свет вылас оз ков.
Сьолом  вылын  долыд,  йоктыны  ог  мыдз.
Тайо  сарафантог  таччодз  олi  кыдз?


Рецензии