А серце каже...

Мій розум шепоче - стій,
А серце каже - ходи...
Безмежність дотику мрій,
Кристальність живої води.
У суміші двох стихій,
Єднання води і землі.
До берега світлих надій
Причалюють кораблі.

Чудовий день, чарівна ніч-
Безмежний простір почуття...
І ми з тобою віч на віч
П'ємо із келиха Життя
Лише момент- тепер  і тут,
Час пролинає, наче мить...
У полі мрій багряність рут...
Снага натхнення,  щоб творить.

Мій розум шепоче - стій,
А серце каже - ходи...
Безмежність дотику мрій,
Кристальність живої  води.
Земля без води - пуста,
Пустеля, вітри і пісок.
І відповідь тут проста,
Біжить з джерела  струмок...

        02.09.2015


Рецензии
Прекрасний вірш! Зачаровує....

Ли Чень Дао   02.09.2015 23:41     Заявить о нарушении