З рiчницею весiлля

З річницею я вас вітаю,
І від душі я вам бажаю:
Здоров'я, злагоди, достатку,
Щоб жили ви як голуб'ятка.

Кохання душі ваші гріло,
А поки можеться, ще й тіло)))
Щоб разом завжди ви раділи,
В одному човнику щоб плили.

За дні розлуки щоб окріпли
Всі ваші прчуття як віти.
Щоб гарно виростили сина,
Й щасливою була родина!!!


Рецензии