Барселона

Чарівна Барселона
Ла Рамбла золота,
Піду по ній я знову
Відлічувать літа...
Вони між пальцями
течуть
пісками мілкими,
А ми з тобою будем
Великими людьми!
І юна Барселона,
художників й митців
завжди із нами
в серці
                як і в усіх творців.


Рецензии