Коханому

Льодова синь твoїх очей
Неначе полум'я- палаэ,
І у вогні твоїх жадань
Душа моя- нащент сгоряє.


Звабливії  вуста твої
Мене чарують,
Наче казка,
Я хочу їх, вони мої,
Вони для мене-
Наче амбра.

Твій погляд- кличе
і манить,
Я чую шепіт тої ночI,
Що сумом у душі бринить,
Й ніяк забутися не хоче!

Коханий мій!
Забудь усе 
Та скинь полуду повсякдення.
Нехай кохання хвилі-
вщент!
Розіб'ють прикре сьогодення...


Рецензии