Авель

Скільки не бийте ви своїх,
Чужі боятися не будуть.
Тож не беріть на душу гріх,
З лихого прикладу Іуди.
Ми і без того на розп’ятті
І пусто на іконостасі.
Так ніби кинув хтось прокляття,
В криваву «вату» на Донбасі.
Колони смерті там на марші
І завтра буде хтось наступний.
Так ніби дійсно Каїн старший,
Вбиває Авеля підступно.
Я ж хочу Авеля живого:
Тризуб і вишита сорочка,
В очах щоб радість, не тривога,
А на руках маленька дочка.
І буде так, а не інакше,
Бо довго не живуть бандити,
Нам повернеться все що наше,
Тільки своїх не треба бити.


Рецензии