O lacrima incet se strecura in ochi

O lacrima incet se strecura in ochi
E unicul lucru ce te leaga de trecut si prezent
Ai vrea ca ea sa cada si ochii sa ti-i stergi
Odata cu ea trecutul lasindul sa plece
Crezind ca nimic mai rau nu poate fi...
Dar lacrima se scurge ducind cu ea
Si sperantele toate lasind un gol profund
Plin de regrete si durere ce inima o cerne
Cu amintiri placute si nu prea frumoase
Care au lasat brazde in adincul sufletului...
Chiar mii de lacrimi de ar curge
Riul de lacrimi mari si oceane de ar crea
Numic din tot ce a fost nu se mai intoarce
Am vrea sa putem da timpul inapoi si iar
Sa fim noi inocenti cu inima pura....
Dar lacrima a sters totul in calea ei
Facindune mai tari, mai reci...mai seci
La sufelt si suflare...


Рецензии