Ayirma sevenleri

Girdi aramiza sessiz semirsiz,
Qan agladi ayriliqdan qelbimiz
Talehin eliyle ayrilsaqda biz,
Allahim ayirma sen sevenleri

Ilerdi ozume gele bilmirem
Gozumun yasini sile bilmirem,
Urekden sevinib gule bilmirem.
Allahim ayirma sen sevenleri.

Ne eyliyek ki biz qovuwaq yene
Yene yalvaririq Allahim sene
Bir temiz duygulu sevgi ewqine
Allahim ayirma sen sevenleri.

Gunumuz donubdu kedere aha,
Umude qalmayib gelen sabaha
Ayriliq olumnen cetindi daha,
Allahim ayirma sen sevenleri.

Baxiram yollara gozlerimde qem
Soruwma halimi bir hime bendem,
Hesreti qelime cekdirib sitem,
Allahim ayirma sen sevenleri.


Рецензии