Actori pe scena vietii

Fiecare din noi
E actor pe scena vietii
Jucam roluri bizare
Ce nu ni le dorim...
Mereu in cale avem
Furtuni si ploi
Ce intens incearca
Sa ne umple de noroi
Noi ridem si glumim
Chiar daca ne e trist
Si am vrea ca sa murim
Dar publicul asteapta
O poveste cu final fericit
Ne punem pe fata masca
De erou fericit
Si jucam din nou
Zi de zi aceeasi piesa
Noi cuceriri si noi regrete
Se repeta la nesfirsit...
Daca macar pentru o zi
De papusar ne-am desparti
Sa spunem cu adevarat
Ce simtim si sa facem ce dorim
Poate ca scena pe care jucam
Ar fi mai vesela si noi
Am fi mai buni decit suntem...


Рецензии