35 йисан юбилейдиз

 Къанни ц1увад йисар куьн
Санал хьайи,т1имил я
Куьн межлисдиз къвез тежез
Са т1имил кьван сефил я.

Са яхц1ур мад хъухьурай
Куьн саналлай йисарни
Экуьни хьуй ,яргъини
Квез бахт гъизвай йикъарни.

Чин патайни кьабула
Ийизвай тебрикар квез
Бакал цавуз хкажда
Дахьайт1ани ,аниз къвез.


Рецензии