Чан жуванбур, жуванбур

 Чан жуванбур,жуванбур
Виридалай хъсанбур.
Сагъдиз хьурай куьн чанар
Яшлубурни ,жаванбур

Чан жуванбур ,жуванбур
И патан ,а патанбур
Галудиз жеч сад-садхъай
Куьн хьанва кьве къатанбур.

Чан жуванбур ,жуванбур.
Виридлайни масанбур
Дагълар падиз зирек я
Кьакьанбурни ,аск1анбур.

 Чан жуванбур, жуванбур
 Дагълухвияр, т/уланбур
Им са вад къан дуьня я
Саданни хамир хатур.

Чан жуванбур.жуванбур
 Уьтквем я крар, авур.
 Кьулан вац/ун муькъвери,
 Агудда  .куьн хуьх  сабур!


Рецензии