Вин п1узарин ранг яру я

Вин п1узаррин ранг яру я
Хъуькъвен кьилер яр къекъифна.
Перишан я къе зи рик1 лап 
Атанач  вун,за теклифна.

Инсаф тийиз твамир зун на
Муьгьуьбатдин  гъазадик кваз
Мад са герен ,санал жен чун
Це эхтияр, заз вин гъил кьаз.

Шехьзава рик1 себеб  яз вун
Вили вилер килига заз.
И гьалдикай галатна зун.
Вин т1вар кьазва к1анзни-дак1анз

Вин п1узаррин ранг яру я,
ХЪуькъвен кьилер яр къекъифна
Пашман  жеда мад  зин гьалар
Татайт1а вун. за теклифна.


Рецензии