Радикальний погляд

Подивіться  у дитячі  очі,
В  погляді  з’явилось
ЩОСЬ  ТАКЕ…….
Що не  спить здригається щоночі,
Кулі бо чекає, БМП,
ЩОСЬ  ТАКЕ……….
Дрижало  по підвалах,
Зляканим   маленьким   зайченям,
Сіпалося, плакало,
Тікало
« Гради»  коли били  по  Піскам,
ЩОСЬ  ТАКЕ
Стогнало  з -під завалу
У Сніжному  вижило   мале,
Щось  ТАКЕ 
У Лідочки з Мар’їнки
Зупинило  крихітне  життя,
Радикальний   погляд - 
Не  політик,
А  дитинство  з присмаком -  ВІЙНА!
Чубляться  політики,   хто кращий,
Ніби  все пристойно,
За народ!
Та чи  знають   що   таке  чекати
Маму  й тата   із воєнних  рот?
31.08.2015


Рецензии
Сильно сказано. Вражаючий твір..... Таке от нині поєднується непоєднуване - дитинство і війна...

Ли Чень Дао   31.08.2015 22:31     Заявить о нарушении
Щиро дякую за відгук!

Алена Скиба   01.09.2015 10:06   Заявить о нарушении