Война добра и зла... укр

Війна добра і зла.

З покон віків свідомості пізнання,
Іде війна за кількість душ обрання,
Що має прояв двох стежин зізнання,
Котрі на протязі життя, формують доленосні судові зібрання.

Є тонкий вибір між двомА світами,
Де зло й добро являється братами,
Та ж з плином часу, прірва розрослась,
І в цім розломі, не спокійні душі розродилИсь.

Блукають стежками, розвінчаної, бідолашної структури,
Не бача наслідків знедолення й зневіри,
У часу є мотив, сформований з довіри,
На вибір стежки поміж злидні прірви.

Добро і зло, війна віків, Ваш вибір є останнім,
Де все життя у Вас душа, є прояв Вашого бажання,
Зробіть лиш раз свій вибір й звісьте, свої всі «за» та «проти»,
Бо все життя в ВашІй душі змагання світла й ночі.


Рецензии