Я бiля Тебе

Я біля Тебе

Катували довго Тебе,
А коли земля відпустила,
Підхопили за руки Тебе,
Білі ангели в небо злетіли.
То за що ми прокляли себе?
Тяжкий хрест Ти тягнув,
Аж до смерті.
Покарали і вбили святе,
Слово гідне у крові втопили,
Але чуєш, як у пеклі згораємо,
Розпадуться кістки запалають,
На колінах схилився весь світ,
Аж Тебе немає і сліду.
Але я знову кличу Тебе,
Біля Тебе життя розцвітає,
Оживає мертва душа,
Ми страждання Твої не забули,
Залишив Ти серце для нас,
Ми його стережемо і віримо,
Що з небес Тебе принесуть,
Білі янголи знову на землю.


Рецензии
Красиво написали, Михаил.)))

Нася Владимировна   03.09.2015 20:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.