Mende gorme gunah

Bir vaxt meni atib getdin.
Beyaz gunun oldu siyah
Heyatini berbad etdin
Indi mende gorme gunah.

Deme sen ne oldu bize,
Bizim bu saf ewqimize,
Ecel oldun qelbimize,
Indi mende gorme gunah.

Kusub getdin sen bir soze,
Demeki biz geldik goze,
Yara vurdun qelbimize,
Indi mende gorme gunah.

Bu sevgi oldu bir yalan,
Odu ewqimizde viran,
Her gununde olsa hicran,
Indi mende gorme gunah.

Duwunme yene sevirem,
Bu gun seni terk edirem,
Senden omurluk gedirem,
Indi mende gorme gunah.


Рецензии