Географ1я. Акров1рш

"Г ео" - наша затишна оселя,
Е лементик Всесвіту малий,
О стрів міжпланетної пустелі
Г арний, теплий, звичний і живий.
Р озумом і серцем, і душею
А ж ніяк закон не осягти -
Ф ейєрверк життя сія над нею!
І стина? Удача? Лотерея?
Я к цей дар довічно зберегти?


Рецензии