Це коли швидко...

Це коли швидко...
Під дощем , без парасольки.
Коли ти намагаєшся сховати сльози,
Це десь у вечорі , близько о восьмій.

Коли самотньо, коли в душі вирують бурі.
Перед собою, бачиш тільки його очі,
В яких панує , лиш лимонна гіркота.
Розбавлена вишнево красним соком.

Коли самотньо замість тебе каже , пляшка білого вина.
Коли солодощі-здабться не смачними.
Коли не гріють ті холодно , такі теплі руки.
А поцілунки не лікують алергію...

Коли проходять швидко місяці і роки...
Без нього, вже давно без нього!
Коли забуті обіцянки ...
"Ми на завжди!"

Коли дощем вмиваються сольні сльози
А в пам'яті...
"Ми просто друзі! Не навічно , тимчасово!"
Ми просто друзі ?! Мені здається , давні знайомі!


Рецензии