Головне свобода

Свобода для життя,
Для обміну думками,
Для згоди прийняття,
Щоб мирно жить роками.

Свобода для людей
Для праці й заробітку,
Виховувать дітей
І відпочити влітку.

Свобода для усіх
Розумних й працьовитих,
Щоб час був для утіх
У світі добрих й ситих.

Свобода вибирать
Потрібну людям владу
А також покарать
За саботаж і зраду.

Свобода головне
Для розвитку суспільства,
Без неї жде одне –
Відсталість від без дійства.
31.08.15.


Рецензии