У мурашнику людському

У мурашнику людському
Мирно жити не дають нікому,
Боротьба за виживання,
Вбивства, війни і страждання.

Діє агресивна меншість люду,
Не боїться навіть кари суду
Божого а ні людського,
Бо вбиває вже будь-кого.

Хоче панувати над всім світом,
Але, кажуть, розум в них з привітом,
Бо панують не насиллям,
Комерційним лиш привіллям.

Економіка сильніша в кого
Нині не боїться той нічого,
Усіх слабих переможе
Й жити в світі допоможе.

Схиблені в мурашнику людському
Мирно жити не дають нікому,
Але світ свій не збудують,
Грім поразок же відчують.
30.08.15.


Рецензии