Любовь, как океан... укр

Любов мов океан…


Пірнаю з головою у океан кохання,
Занурююсь на дно, в безмежність поглинання,
З перлинами, любов свою плекаю у бажання,
Ти є моя душа і зірочка кохання.

В твоїх потоках почуттів у насолоду зануряюсь,
І  з головою у любов, як у бездонні опиняюсь,
Ти мої хвилі відчуттів, що  як  цунамі заповняють,
Кохання – океан глибин, що не підвладні нашому навчанню.

Безкрайність вод, то низка безкінечна,
Овита романтичністю та митями сповита,
Дзеркальність почуттів кохання, небокраєм звита,
Любов, мов океан жива й несамовита.


Рецензии