Зеркала. украинский язык

Дзеркала... Дзеркала... Дзеркала...
Вічний спомин, що канув в минуле...
Що ми бачимо в вас, дзеркала?
Мовчите? Чи, можливо- поснули?

Пробудіться! Проходжу крізь вас-
В міждзеркаллі нам зустріч вготована.
Я- з життя. Ти- зі смерті. Ми час,
Що спинився, у ВІЧНОСТІ- вловимо.

Ти холодна. Я теплий іще.
Це приємно обом. Це приємно...
Жар пустелі покрився дощем
Не даремно... Ой, ні... Не даремно...

Що це- Лімб*? Ми сюди надійшли
Як на страту... Останнє побачення...
Поцілунок гірчить, мов полин...
І все інше не матиме значення

В час без часу, в буття без буття...
В тлін без цвілі пожухлих лілей
Ти прийшла, і холодне тертя
Об щоку... Мов на рану єлей

Протіка з дорогої руки,
За життя що була зацілована...
Ще не час... Зупинись, допокИ
Дзеркалами нам зустріч дарована...

*Лімб- Чистилище


Рецензии
Дуже цікавий твір! Загадково. Містично. Сподобалось.

Ли Чень Дао   31.08.2015 22:39     Заявить о нарушении