***

Будь зі мною, моя Одинокосте.
Присипляй мою пильність, Байдужосте.
Я не я, Я - це вимір із космосу.
А минуле загинуло в дуростях.

Будь зі мною, моя Меланхолія.
Забувай мене, ту, минулую.
Більш немає її, загинула.
Потнула у морі відчаю.


Рецензии