заборони немае...

…заборони на голод немає…
кожен подих байдужий без слів
що за трунок любов відбирає,
що отруює пусткою всіх?
може доля в облозі знову,
того й тішиться болем сміх?..

у печальному співі дощу,
вбачиш радість її крізь сльози,
кажеш мовчки: «не відпущу!..»
убивати Любов не можна,
звати в серце лиху біду…
буде горе обом із того…

незабуду і ти незабудь,
як любить щиро душі готові
повертаючись в юну весну,
відродившись у кожному слові
не ділить, не проводить межу…
зупинити війну Готові?!.

коли Бог вам дасть Миру і сил?..
коли всі?.. всі зруйнуємо грати?..


Рецензии
Дуже цікавий і оригінальний твір. Несподівано, стильно. Сподобалось.

Ли Чень Дао   31.08.2015 22:36     Заявить о нарушении