I буде вальс собачий...

Нас гречкою годують!..
Напевно, - «ГеМеОмом»...
Наїлись всі ми, хором!!!
Ось так, нас і гвалтують!
Так, так... Давно у – жопі!
А, чом  же, не піднЯли, 
Оті, що обіцяли, -
Платню, як у Європі?
Крадій – мина кордони.
Комусь, - так дуже треба!
Та, знайте, - бачить Небо.
І – не простять ікони!..
І – буде в серці камінь!
Ні! Не дорогоцінний!
Той, -  що скорючить спину,
З пройдешніми роками.
І – буде вальс собачий
Для них, у два акорди.
От,  - глянути б, на морди!!!
Надіюсь, - ще побачу!..


Рецензии