Афоризми

Когато парите говорят,човекът мълчи.
..............................................
Най-трудно се покорява природата в себе си!
................................................
Рокличката- бална-
а душата-кална!
...................................
И без катаракта някои не виждат очевидното!
.............................................
За да си звезда трябва да си нажежен до червено!
.................................................
Само заразителният смях не се поставя под карантина!
..........................................................
Някога беше гол и бос.
Сега е сит и БОС.
....................................
Прекалената слава перото не освежава!
.........................................
Дони Колева


Рецензии