Мова

Усе навколо крутиться в діброві
В красивій, ніжній українській мові,
Вона співуча пісня моложава,
Прозора, чиста і білява.

Сльоза проллється теплою водою
Та закружляє сніжною зимою,
З весною квітами вона співає,
Пшеницю з житом в поле зазиває.

Вірші чудові мова дарувала
Усі віка красиво нам співала
Не забувай мій друже Україну,
Рідненьку мову і червону ту калину.


Рецензии