Ади1ф

         (адигейський мотив)

Шичепщин, камиль звучать,
                тріски, бубни б'ють. -
Найчарівнішу з дівчат
                заміж видають.
Та дівчина - Адиїф,
                то любов моя.
Любі очі... Більше їх
                не побачу я.
Був закоханий без меж
                ще з юнацьких літ;
і від неї (щирий теж)
                відчував привіт.
Підійшли мої рокИ...
                Мила - на порі...
Та весільні бунчуки -
                не в моїм дворі...
...Доля часом - Сатана -
                і підступна, й зла...
Нам з коханою вона
                щастя не дала.


Рецензии