***

Залитий пшеничним пивом
Квапливим мотивом
Мрійливо.
Ти хочеш негайно інтиму,
Проте під впливом
Простих заперечень.
Отямся! Уже ти приречен.
Напевно,
Ти не хотів,  й вона не бажала.
Даремно...
Ти помилявся- вона довіряла...
Залежні.
Ну що, пий до сказу!
Зовсім протилежні.
Чому не сказав їй одразу?!


Рецензии