***

Вже не хочу я тих поцілунків
Ніжних дотиків твоїх губ.
Вже погасли мої ґатунки.
Якщо ти ще цього не відчув.

Я не хочу більше ванільних фраз,
Які в Ремарка завше зустрічала.
Вже вдосталь тих образ,
Які потроху тобі залишала.

Бо не знайдеш,  як не загубиш.
Ти мене поміж гурту людей.
І ще трохи - ти іншу полюбиш.
І покинеш мене між людей.

Невже не здається тобі,
Що я не буду плакати,  кричати.
Залиш ці роздуми собі
Вже час прийшов...  Шкода втрачати.

Все так швидко в світі минає.
Ти пробач,  що дивлюсь наперед
Час так швидко усе загортає
І друкує на шпальтах газет...


Рецензии