***

Я так вдячна за те,  що пишу
Викладаю думки віршами.
Дотик долі - і я залишу
Ці слова між сумними рядами.

Так хотілося як і звично
Умістити думки в рядок.
Та дивлюсь: розлягаються вічно...
Та вагаюсь: занадто багато думок.

Напевно,  давай і ще крок
Я до любих здійсню.
Та що ти!  В останній разок
Я рими всім серцем люблю.


Рецензии