Ако можеш...

Ако можеш само...
Ако можеш да имаш някого, на когото само с очи да шепнеш колко го обичаш...
Ако можеш само да го докоснеш нежно по ръката… сякаш лъх неземен, а той да тръпне, като че ли е от ток пронизан...
Ако можеш само да го погледнеш във очите, без дума да отрониш, и между двама ви тишината в тържество да е бездумна...
Ако можеш само с тялото си да говориш, а устните да онемяват в безпощада... и за целувка само да жадуват...
Ако можеш само миг сърцето му да чуеш как ритъмът прескача и всеки път е за него изненада...
Ако можеш само да си малка птичка, с песен огласила необята за него да си най- красива...
Ако можеш само да му бъдеш... и въздух, и вода, храница колко  зрънце от полята...
Ако можеш само... Ако можеш всичко да му бъдеш...
И той за теб да бъде глътка от живата вода... и песен недопята...
Ако можеш само...

Ако можеш…


Рецензии