Кричалки до матчу Чемп онату Укра ни Зоря Луганськ

Кричалки до матчу Чемпіонату України «Зоря» (Луганськ) - «Динамо» (Київ) –  НЕДІЛЯ 30.08.2015

Автор:
Сьогодні матч «Зоря - «Динамо»!
Нехай удача буде з вами...
А переможе та команда,
Кричати де навчились складно!


З:

Розбиті горем ми невтішно,

Бо в Польщі грали не успішно.

Тож нас ти пробачай «Динамо»,

Заб’єм  з п’ятОк сьогодні вам ми!

 

Д:

«Зоря» - то прохідна команда,

ЇЇ розтрощить клуб «Динамо»!

«Динамо» - то є сила в русі!

Ти кращий! За тебе молюся!

 

З:

Ой,ой! Болить наше серденько…

Та не зганьбили рідну Неньку!

З поляками зіграли гідно!

«Зорі» всі футболісти рідні!

 

Д:

Ви пролетіли повз Європу…

А ми, як завжди, знову в ТОПі!

«Динамо» - то прекрасна казка!

«Динамо» - то є Божа ласка!

 

З:

«Зоря» - ти завжди в нашім серці!

Бо дуже ми крутії перці!

Лише «Зоря»! Бо ти – найкраща!

Ти, як горілка, - веселяща!

 

Д:

Ми в першості на чільнім місці!

Ми грає – як співаєм пісню…

І навкруги сьогодні лине:

«Динамо» - чемпіон країни!

 

З:

«Зоря» сьогодні переможе!

«Зорі» сьогодні Бог поможе!

«Зоря» - як вітер в чистім полі!

«Зоря» - найкраща, ти, в футболі!

 

Д:

Усім ми заявляєм прямо:

«Є чемпіон! Це клуб «Динамо»!

Прекрасна у «Динамо» гра,

Бо живить сили він з Дніпра!

 

Д:

Новітня зіронька футбола

Наш незрівняніший Ярмола!

Не віддамо на Альбіон!

«Динамо» (Київ) – чемпіон!

 

З:

Ламали всі редути польські

Наш Хомчановський з Малиновським!

Забили їм, заб’єм і нині …

На славу рідній Україні! 

 

Автор:

Усім ми хочем побажать

Кричалочки оці кричать.

Підтримай, хлопче, рідний клуб…

Якщо не лузер, та не нуб!

 


Рецензии