Моя мила

Я відведу тебе до світу,
Де поєднають дві душі,
До світу, де ми будем разом,
Немовби будем, як одні.

Там будеш жити ти щасливо,-
У світі злагоди й добра,
Там ти ніколи не пізнаєш лиха,
Там будем разом-ти і я.

Там подарую тобі світло,
Тепло, любов і доброту,
Там ніжно тебе поцілую,
І сильно-сильно обійму.

Там ти ніколи не заплачиш, мила,
Не знайдеш горя і біду,
Бо ми є разом, то є сила,
В собі тебе завжди знайду.


Рецензии