Сину та його друзям

6 років проминули не приміно
І вже такі дорослі ви
Ще ніби вчора повзали по полу)
Сьогодні - в школу ви прийшли!)

Ще ніби вчора у колисці
Вас мами колихали по ночах
Сьогоді ви вже майже самостійні)
І починаєтся ваш новий шлях!

Сьогодні нова у житті сторінка
Вона буде найцікавішою в житті
Коли закінчите ви школу -
Ви не забудите ці дні!

Бо це той час ваш безтурботний
І це початок в ваше майбуття!
Учится жити і людьми учиться бути...
Бо після школи у дитинство вже не буде вороття!)


Рецензии