***

Не вмолиш, не попросиш, не вблагаєш!
То станеш на коліна прямо перед ним,
жалкої пісні в горі заспіваєш,
принизишся достатньо перед паном тим.

Не змилується, не поможе, не почує!
Махне рукою, плюне, розітре.
А той дурний в його під хатою ночує,
та згодом пан й об нього ноги обітре.

Полишить, кине й не згадає!
Поїде ніжитись кудись на море,
А дурник той біжить за ним, ридає,
А пану що до того? Чуже горе..


Рецензии