Св танок

Душа радіє сонцю на світанку,
Журливі хмари перестали місяць обіймать,
В клубок згорнулась кішечка на ганку,
Холодним вітром стала осінь огортать.

Розкрилась квітка - зворушила пам'ять.
Прокралось сонце в незалежність дня,
Рожевий горизонт красою манить,
Так мрію бачити його красу щодня.


Рецензии