***

Червоне сонце падає за обрій,
Стихенька поглядає ніч зі сторони,
Ще декілька годин і з'явиться хоробрий,
Яскравий місяць допливе із глибини.

Багряне коло в темно-синім морі,
Прокрався легкий вітерець в двори,
І мріють вийти прогулятися по небу зорі,
Давно не чути дзвінкий голос дітвори.

(04.04.15)


Рецензии