Натхнення

Шукай натхнення навкруги
і в тому, що тепер тебе хвилює,
твоєї думки омиває береги,
у снах приходить, образи малює.

Шукай натхнення кожну мить,
у посмішці чиїйсь, в дощі рясному,
тоді воно грозою загримить,
і кане в душу лиш тобі одному.

(30.08.15)


Рецензии