Чи знаете Ви, як тремтить душа?

Чи знаете Ви, як тремтить душа
Коли її, нажаль, ніхто не любить?
Коли Її стріляють з калаша, - впритул, 
Такі, тобі  здавалось, близькі люди
Я бачу ту ненависть у очах
Від неї я хотіла б стати птахом,
Щоб розтворитись десь у небесах
Не бачити тебе, не заважати
Шукати джерело нових звитяг
У нових подвигах
(У нових гаманцях)


Рецензии