Не казвай...

Не казвай,
       че ден
            след ден
                лицето ми
                променя се.

Не казвай,
          че искриците
                в очите ми
                бледнеят.

Не казвай,
           че топлината
                в дланите ми
                охладнява.

Не казвай,
         че бели нишки
                в косите ми
                се вплитат.

Не казвай,
           че в мойта  радост
                прокрадва се
                тъгата.

Не казвай...
                Моля те,
                не казвай...




 EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии