Аз съм...

Аз съм слънчевата ласка утринна.
Аз съм хладната роса в полето.
И светлик съм след съня ти.
Вплетена съм в твоя сън омаен,
омагьосвам те...
И те събуждам.
Изгревът съм твой
и денят ти светъл.
Вечер в лунна люлка
те приспивам.
Със звезди - сестрици
те люлеем...
Аз съм слънчевата лодка,
по реки от нежност
и любов те спускам.
Водопади буйни
и потоци тихи преминаваме.
Брегове лазурни с теб избираме.
С песен на вълни се сливаме.
Свойте нежни ласки
в лунните пътеки  вплитаме.



EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии