Любов

От устните ти за пореден път съм очарован.
Неволно в страст очите си затварям.
От косите разпилени, сякаш че съм коронован.
Целувките си нежни бързам да повтарям.

Нощта от стоновете също не заспива.
В разпалените ти очи звездите се оглеждат.
Макар че си по прежнему свенлива,
със упоритост аз те обезвреждам...

В горещите прегръдки се разтварям.
Прекрасната ти фигура е радост за ръцете.
Пръстите ми с кожата ти разговарят...
Не забелязваме - навън отдавна слънце свети...

14.12.2013 г.
/из излезлия през юли 2015 г. в София сборник с любовна лирика " От първо лице"/


Рецензии
"Любовь" - на любом языке любовь,
Звенит ли она струной, или дарит боль...)))

Ковалева Елена   05.10.2015 15:15     Заявить о нарушении