i з нами...

…і спотворена дійсність хворобами
забажала рухливих думок,
віроломність сліпа розтинає нас,
не смиренністю з тим, що було…
без Любові в цім світі немає
тих побачень, що жевріють ледь 
повертають у пам'ять уяви
у журбу загортають усе…
обривається голос раптово,
у мовчанні забутих снів
більш ніщо не втішає нікого
де кричить віроломно звір…


Рецензии