Та, буде - кожному цiна!..

Хтось, пиво п’є... А хтось, -  п’є піво...
Хтось, сіє поміж злом, - добро.
Хтось, - ніж холодний під ребро...
Та, - разом котимося в прірву!..
Нема межі розчаруванню!
Що творимо? Немає слів.
Народ – неначе одурів!
Боюсь, - не вперше і востаннє...
Від Слова Божого, - донині
Всім сонце щедро світить нам!!
Та, буде – кожному ціна!
Ще, руки  Господа – у глині...


Рецензии