Когато...

Когато съм със теб,
притихнала в любимите обятия,
безмълвна...
Когато само пулса на сърцето чувам
и всичко друго просто е изчезнало...
Когато, отмаляла
от твоя нежен допир
и прегръдка
искам да остана вечно там
и този миг блажен да е безкраен.
Когато бликащата нежност
се превръща в буен водопад
и ни увлича в себе си,
и ни поглъща в своята метежна сила...
Когато всичко в мен събрано е
в две думи само...
Тогава искам да изричам
и ги повтарям непрестанно.
И с тях да кажа колко много,
колко силно и съдбовно те обичам...
И как без тебе не съм цяла
и как без тебе не съм жива...
Тогава искам да ти кажа:
обичай ме,
обичай ме,
обичай ме завинаги!
Във вечността
бъди със мен
и ме обичай!


EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии