Не спирай...

Целувай ме...
Целувай ме, не спирай!
Изпивай ме със топлите си устни,
дъха отнемай ми.
Оставяй ме без дъх,
в едно дихание със тебе да живея.

Прегръщай ме...
Обвивай ме с любимите ръце,
с топлия си дъх пали ме.
И нека огън да гори!
И нека от любов да ни боли.

И гледай ме...
Топи ме в погледа си жаден,
стопявай ме...
На капка от любов ме превърни
и после пак живот ми давай,
потапяй ме в любовните вълни,
отново и отново ме люби...


EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии