За теб

Ще се превърна в пролетен ветрец.
Ефирен, нежен, топъл, закачлив...
Да галя с нежност твоето лице
и да разрошвам твоите коси.

Ще се превърна в капчици роса
ще ги събирам в женските си длани,
за да ти давам живата вода
да пиеш до насита с устни жадни...

Ще се превърна в нежност цялата.
Да завладея с нея твойто тяло,
когато стихийната ти мъжка сила
започне властно да ме покорява.

Ще се превърна в огън цялата
да топля твоите добри ръце,
когато хлад във тях прокрадва се
и тръгва той към твоето сърце.

Ще се превърна аз в дихание.
Към твоя дъх ще се прибавя.
Така ще бъда в тебе цялата
и нашата любов ще е безкрайна.

EL
29.08.2015


EN_fi_su_EL_Леналеночка


Рецензии
Доброй ночи, Лена!
Красивый, Душевный стих!
Счастья Вам и Прекрасного настроения!
С Теплом, Алексей)))

Алексей Мелешин   22.09.2015 13:17     Заявить о нарушении